Έρωτας online

Οι υπολογιστές είναι μία σύγχρονη πραγματικότητα. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι ασχολούνται με το ίντερνετ, διασκεδάζουν, εργάζονται, ψωνίζουν αλλά... Και φλερτάρουν μέσω οθόνης; Είναι μία σύγχρονη πραγματικότητα οι online έρωτες;
Μέσω των σελίδων που βασίζονται σε κοινωνικά δίκτυα, μέσω μιας οθόνης και ενός πληκτρολογίου οι νέοι φλερτάρουν, στέλνοντας emoticons και κάνοντας chat με αγνώστους ή προσφιλή άτομα. Είναι ένα νέο ρεύμα και όσο κι αν μας θορυβεί, υφίσταται. Γιατί άραγε οι νέοι άνθρωποι δεν βγαίνουν έξω να φλερτάρουν και αρέσκονται στο φλερτ μέσω μιας άψυχης οθόνης; Είναι ένα ρεύμα της εποχής ή πίσω από αυτό κρύβονται φοβίες και η ανθρώπινη μοναξιά; Ίσως οι online έρωτες μας προστατεύουν από την δέσμευση, το φόβο μιας συναισθηματικής σχέσης και μας κάνουν να υποδυόμαστε ρόλους, που στην real life ενδεχομένως να ντρεπόμασταν. Παρόλα αυτά δεν είναι το ίδιο να φλερτάρεις έξω, σε ένα μαγαζί και να νιώθεις την επαφή με το να φλερτάρεις μέσω ίντερνετ. Υπάρχουν όμως και κάποιες περιπτώσεις όπου άνθρωποι, που γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ έκαναν μία φυσιολογική σχέση και εκτός ίντερνετ. Η προβληματική συμπεριφορά θα ήταν εφόσον καθημερινά σκεφτόμασταν πώς και πότε να συνδεθούμε στο διαδίκτυο για να κάνουμε e- φλερτ. Εφόσον αυτή μας η ανάγκη είναι ελεγχόμενη και δεν χάνουμε τις στιγμές της real ζωής μας, τότε όλα είναι θεμιτά και φυσιολογικά.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Έρωτας online "

 • Παιδιά και internet

  Ζούμε στον εικοστό πρώτο αιώνα, τον αιώνα των τεχνολογικών επιτεύξεων και των ηλεκτρονικών επιτευγμάτων. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον κυβερνοχώρο, τόσο για πληροφόρηση, όσο και για ψυχαγωγία. Το ιντερνέτ είναι ευρέως διαδεδομένο και στα παιδιά και στους εφήβους.

 • Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν μικρότερους άντρες;

  Στην εποχή μας πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν έναν νεότερο άντρα ως ερωτικό τους σύντροφο. Συνήθως αυτό είναι κατακριτέο ενώ κρίνεται φυσιολογικό όταν γίνεται αντίστροφα. Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν έναν μικρότερο ηλικιακά άντρα;

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής:

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.