Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων

Η υπουργός παιδείας προσδιόρισε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011. Οι βασεις πανελληνιων 2011 προβλέπεται να πέσουν στα τμήματα με μεγάλη ζήτηση.
Η συγκεκριμένη καθυστέρηση των αποτελεσμάτων συμβαίνει πρώτη φορά στα εκπαιδευτικά χρονικά και παρατείνεται το άγχος για τους υποψήφιους και για τις οικογένειες τους. Η υπουργός παιδείας δικαιολόγησε την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των βάσεων επικαλούμενη τα αγωνίσματα σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, τα οποία πραγματοποιήθηκαν, όπως η ίδια είπε, δέκα μέρες μετά τον αρχικό τους προγραμματισμό. Οι υποψήφιοι αναμένουν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων"

 • Μηχανογραφικό 2011

  Φέτος τα παιδιά πρέπει να συμπληρώσουν με περισσότερη προσοχή τα μηχανογραφικά τους δελτία. Αυτό γιατί η οικονομική κρίση έχει αγγίξει την Ελληνική οικογένεια και επειδή πλέον δεν θα είναι εύκολες οι μετεγγραφές.

 • Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις των σχολών για το 2010

  Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις των πανελληνιών εξετάσεων για το 2010. Οι εκτιμήσεις για τις βασεις 2010 μιλούσαν για μια γενική πτώση στις βάσεις, από 200 μέχρι 500 μόρια.

 • Δίδακτρα φροντιστηρίων

  Σημαντικά αυξημένα είναι τα δίδακτρα των φροντιστηρίων για αυτή τη χρονιά καθώς η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τους φροντιστές.

 • Σχολική φοβία

  Οι παιδικές φοβίες γίνονται και φοβίες των γονιών. Συνήθως μία παιδική φοβία "δείχνει" αθώα αλλά είναι καλό να την αντιμετωπίζουμε. Τα παιδιά με σχολική φοβία αρνούνται κατηγορηματικά να πηγαίνουν στο σχολείο.

 • Πτυχία γαλλικής γλώσσας

  Τα πτυχία της γαλλικής γλώσσας χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το φορέα και με το επίπεδο γνώσης της γλώσσας.