Βολικά ρούχα εγκυμοσύνης

Οι γυναίκες την περίοδο της εγκυμοσύνης παίρνουν κιλά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζονται κάθε μήνα διαφορετικά ρούχα. Καλό θα ήταν να αγοράζουν τα ρούχα τους σταδιακά γιατί η αύξηση βάρους δεν είναι προβλέψιμη. Παλιότερα τα ρούχα εγκυμοσύνης ήταν κακόγουστα και αυτό προβλημάτιζε τις εγκύους. Στη σημερινή εποχή υπάρχουν πολλές επιλογές για το ρουχισμό των έγκυων γυναικών, μαγαζιά με ρούχα αποκλειστικά για έγκυες γυναίκες και η μόδα έχει μπει και σε αυτή την κατηγορία ρούχων.
Τα ρούχα της εγκυμοσύνης πρέπει να είναι άνετα και ευρύχωρα, ώστε να μην πιέζουν την κοιλίτσα της γυναίκας. Επίσης είναι καλό η κοιλιά να σκεπάζεται, ειδικά το χειμώνα. Τα παντελόνια με χαλαρό λάστιχο και μεγαλύτερο μέγεθος βολεύουν πολύ μία έγκυο και πλέον είναι και στη μόδα. Μία πρόταση είναι να αγοράσετε χαμηλοκάβαλα παντελόνια, τα οποία είναι πολύ στυλάτα και βολικά. Οι φόρμες εξυπηρετούν πολύ μία έγκυο γυναίκα και είναι και πρακτικό ρούχο. Οι μακρυές και ριχτές μπλούζες καθώς και οι πουκαμίσες είναι μία ακόμη πρόταση. Επίσης τα ριχτά φουστανάκια, με ελαφρύ ύφασμα ή τα φουστάνια τύπου αμπίρ είναι πολύ όμορφα και καλύπτουν την κοιλίτσα της εγκύου. Μία έγκυος γυναίκα ούτος ή άλλος ομορφαίνει και μαζί με τη σωστή επιλογή των ρούχων της, θα είναι μία όμορφη και στυλάτη γυναίκα μέχρι την ώρα της γέννας.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Βολικά ρούχα εγκυμοσύνης"

 • Μέλλουσα μαμά στο γραφείο

  Το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό κι εσείς θέλετε να συνεχίσετε να δουλεύετε; Αρχικά πρέπει να σας το επιτρέψει ο γυναικολόγος σας. Για να συνδυάσετε άψογα την εγκυμοσύνη σας με την εργασία σας είναι καλό να προσέξετε τα εξής:

 • Ο σύντροφος στη γέννα

  Ο σύντροφος μιάς γυναίκας είναι πολύτιμος κατά τη διάρκεια του τοκετού. Πολλά είναι τα ζευγάρια που παρακολουθούν μαθήματα ώστε η διαδικασία της γέννας να γίνει ευκολότερη για τη γυναίκα και η συμβολή του άντρα να γίνει πολύτιμη.

 • Κάποιοι λόγοι για να συνεχίζει να εργάζεται μία έγκυος γυναίκα

  Οι πιο πολλές έγκυες γυναίκες εργάζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. 'Οταν η εγκυμοσύνη είναι φυσιολογική και η έγκυος εργάζεται αυτό έχει πολλές θετικές συνέπειες.

 • Η φίλη σας η ζυγαριά

  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι έγκυες γυναίκες έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο και να αποζητούν γλυκά. Οι συχνές λιγούρες μιας εγκύου γυναίκας αποτελούν έναν λόγο για να πάρει περιττά κιλά. Τα γλυκά, οι σοκολάτες, τα μπισκότα και όλες οι γλυκές λιχουδιές αποτελούν πειρασμό για μία έγκυο γυναίκα.

 • Προβλήματα κατά το θηλασμό

  Είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ευεργετικός για το μωρό και για τη μητέρα. Πέραν του καλού που κάνει στο ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού φέρνει κοντά και τη μανούλα με το μωράκι της. Κάποιες φορές όμως δημιουργούνται κάποια προβληματάκια και η μητέρα δυσκολεύεται να θηλάσει το μωρό της.