Γυναίκες και μουντιάλ

Το μουντιάλ είναι κάτι που απολαμβάνουν οι περισσότεροι άντρες. Για ένα μήνα αλλάζει η καθημερινότητα του ζευγαριού και πολλές γυναίκες νευριάζουν γιατί αισθάνονται παραμελημένες. Οι άντρες "αφοσιώνονται" στο ποδόσφαιρο και οι γυναίκες "πλήττουν". Υπάρχει και ένα ποσοστό γυναικών που απιστούν κατά τη διάρκεια του μουντιάλ. Οι άντρες παρακολουθούν ποδόσφαιρο, είτε σπίτι, είτε κάπου έξω με φίλους και οι γυναίκες νιώθουν πως έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Υπάρχουν όμως τρόποι να απολαύσουν και οι γυναίκες αυτό το μήνα του μουντιάλ. Δεν χρειάζεται να διαβάζετε αθλητικές εφημερίδες και να κάνετε "άστοχα" ποδοσφαιρικά σχόλια. Μπορείτε όμως να προσκαλέσετε στο σπίτι τους φίλους του άντρα σας και τις γυναίκες τους. Οι άντρες θα πίνουν μπύρα, θα παρακολουθούν τον αγώνα και εσείς θα πίνετε χαλαρά το ποτάκι σας και θα κάνετε γυναικεία κουβεντούλα. Επίσης μπορείτε αντί να γκρινιάζετε, που ο άντρας σας σας παραμελεί, να κανονίσετε και εσείς να βγείτε με τις φίλες σας, να πάτε μια βόλτα για ψώνια και να ανανεωθείτε. Δείτε και την θετική πλευρά: Αυτή η απόσταση μεταξύ σας θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα λείψετε ο ένας στον άλλο.
Μία καλή ιδέα είναι να περιποιηθείτε ενώ ο άντρας σας βλέπει το μουντιάλ και όταν τελειώσει ο αγώνας και οι εκπομπές μετά τον αγώνα, να του έχετε ετοιμάσει ένα ρομαντικό, δείπνο έκπληξη. Επιπλέον γιατί να μην δείτε και εσείς τον αγώνα; Απλά θυμηθείτε να μην πολυσχολιάζετε εφόσον δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τη λήξη του μουντιάλ για να σας δώσει σημασία ο σύζυγός σας. Μπορείτε να του "τραβήξετε" την προσοχή και κατά τη διάρκεια του μουντιάλ. Επίσης θυμηθείτε πως είναι δημιουργικό να έχει και ο άντρας σας κάποια χόμπυ και να περνάτε και κάποιες ώρες ξεχωριστά. Αν πάλι δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με την ιδέα του μουντιάλ, υπομονή... Ένας μήνας είναι θα περάσει.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Γυναίκες και μουντιάλ"

 • Θέλετε να τα βρείτε μετά από χωρισμό;

  Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύπλοκες και δεν υπάρχουν συνταγές για να είναι επιτυχημένες. Πολλοί άνθρωποι χωρίζουν και μετά από καιρό συνειδητοποιούν πως δεν πήραν τη σωστή απόφαση, πως τους λείπει ο ερωτικός τους σύντροφος και τον αγαπάνε. Γιατί είναι δύο άνθρωποι μαζί; Ίσως επειδή δεν "μπορούν" να είναι χώρια.

 • Αναθέρμανση μιάς σχέσης

  Πολλά είναι τα παντρεμένα ζευγάρια που μετά από κάποια χρόνια γάμου αισθάνονται ότι έχουν οδηγηθεί σε ένα τέλμα. Ενώ υπάρχει αγάπη και ανθρώπινο ενδιαφέρον αισθάνονται ότι δεν υπάρχει ερωτική φλόγα και το πάθος τείνει να εξαφανιστεί.

 • Αιτίες που βαριούνται οι παντρεμένοι

  Θα ήταν ιδανικό δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν, να μην βαριούνται ποτέ. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν κάποιες στιγμές ρουτίνας. Συνήθως οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο, όταν βαριούνται. Οι άντρες είναι πιο πρακτικοί και βρίσκουν τρόπους ώστε να μην βαριούνται.

 • Εποικοδομητικοί καβγάδες

  Οι καβγάδες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο για αρκετά παντρεμένα ζευγάρια. Μπορούν όμως αυτοί οι καβγάδες να είναι εποικοδομητικοί; Κάποιοι υποστηρίζουν πως όταν καβγαδίζουν με τον ερωτικό τους σύντροφο, αφού ηρεμήσουν, τον ποθούν περισσότερο. Αυτό όμως δεν αποτελεί κανόνα.

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.