Διακόσμηση στο μπαλκόνι

Το μπαλκόνι είναι ένας χώρος που ανήκει στο σπίτι μας και είναι καλό να το διαμορφώσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούμε να το αξιοποιούμε. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούμε το μπαλκόνι μας ως αποθηκευτικό χώρο. Η διακόσμηση του μπαλκονιού είναι εύκολη και οικονομική. Μπορούμε λοιπόν να το φροντίσουμε, να το διακοσμήσουμε και να απολαμβάνουμε εκεί το καφεδάκι μας.
Αρχικά μπορούμε να βάλουμε μία ντουλάπα ώστε να αποθηκεύσουμε εκεί τα πράγματα που δεν θέλουμε μέσα στο σπίτι μας. Μπορούμε να επιλέξουμε μεταλλική ή πλαστική ντουλάπα. Επιπλέον μπορούμε να τη βάψουμε με χρώματα της επιλογής μας. Τα λουλούδια δίνουν χρώμα και αισθητική σε κάθε μπαλκόνι. Μπορούμε να επιλέξουμε χρωματιστά λουλούδια, αρωματικά φυτά και δεντράκια. Εκτός από τα κλασσικά λουλούδια, μία άποψη είναι να βάλουμε στο μπαλκόνι μας βασιλικό, δυόσμο, ντοματάκια, μικρές πιπεριές, δεντράκια κουμ κουάτ ακόμη και μία μικρή λεμονιά. Με τα λουλούδια και τα φυτά το μπαλκόνι μας θα είναι όμορφο και οι μυρωδιές τους θα διαχέονται στο χώρο μας. Μπορούμε να επιλέξουμε γλάστρες με περίεργα χρώματα και σχέδια.
Αν υπάρχει χώρος στο μπαλκόνι μας είναι καλό να βάλουμε κάποιο τραπεζάκι και καρέκλες. Φυσικά τα κεράκια πάνω στο τραπέζι είναι όμορφα διακοσμητικά στοιχεία. Με μικρές κινήσεις μπορούμε να διακοσμήσουμε το μπαλκόνι μας και να απολαμβάνουμε εκεί τα καφεδάκια μας, με παρέα ή και μόνοι μας.
Καλό καλοκαίρι.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Διακόσμηση στο μπαλκόνι "

 • Προτάσεις για γλάστρες στο μπαλκόνι

  Τα λουλούδια σε ένα μπαλκόνι, ειδικά στις πόλεις, προσφέρουν περισσότερο οξυγόνο, κρατούν τη σκόνη και δίνουν ομορφιά στο μπαλκόνι. Οι γλάστρες πρέπει να μπαίνουν στο μέσα μέρος του εξωτερικού κάγκελου του μπαλκονιού.

 • Το υγρό στοιχείο στον κήπο σας

  Μία ιδέα για τη διακόσμηση ενός κήπου είναι το υγρό στοιχείο. Μία πρόταση για τον κήπο σας είναι μία ασύμμετρη τεχνητή λίμνη. Μία μικρή λίμνη μπορεί να τοποθετηθεί στον κήπο ενός σπιτιού και θα δώσει μία αίσθηση μυστικότητας και ρομαντισμού στον κήπο σας. Ειδικά αν η λίμνη βρίσκεται ανάμεσα σε φυτά και λουλούδια.

 • Cool home

  Ο χειμώνας είναι μουντός και ο καιρός γκρίζος. Ο μόνος τρόπος να "πετάξουμε" από πάνω μας τη μαυρίλα είναι να ανανεώσουμε το χώρο μας και να βάλουμε φωτεινά χρώματα στο σπίτι μας. Έτσι θα έχουμε ένα cool home και μία cool διάθεση.

 • Πολυθρόνες και καρέκλες

  Οι πολυθρόνες και οι καρέκλες αποτελούν βασικά έπιπλα για τη διαμόρφωση ενός χώρου. Τα σχέδια και η ποιότητα των πολυθρόνων είναι βασικά κριτήρια για την επιλογή τους. Στο εμπόριο υπάρχει πληθώρα επιλογών σε σχέδια, χρώματα, στυλ και για όλα τα "πορτοφόλια".

 • Κρεβατοκάμαρα και διακόσμηση (Κάποιες ιδέες και προτάσεις)

  Για ένα ζευγάρι ο χώρος της κρεβατοκάμαρας και η διακόσμησή της αποτελεί βασική πρωτεραιότητα γιατί στην κρεβατοκάμαρα, το ζευγάρι μοιράζεται τις ιδιωτικές του στιγμές. Εξαιτίας των έντονων ρυθμών ζωής και του γενικότερου άγχους της καθημερινότητας, ο χρόνος που απομένει στα ζευγάρια είναι λίγος.