Πασχαλινά δώρα για παιδιά

Εδώ και πολλά χρόνια τα παιδιά περιμένουν με αγωνία το δώρο που θα τους κάνει η νονά τους το πάσχα. Ζούμε στην εποχή της εικόνας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές επιλογές για δωράκια. Πολλά παιχνίδια στο εμπόριο καθώς και δώρα, είτε ακριβά, είτε πιο οικονομικά. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα δώρο, που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του παιδιού.
Μία ιδέα για δωράκι είναι ρουχαλάκια, εφόσον το παιδάκι ή το βαφτιστήρι σας είναι μικρό παιδάκι. Υπάρχει πληθώρα από όμορφα και οικονομικά ρουχαλάκια, σε ωραία χρώματα και σχέδια. Επίσης υπάρχουν πολλές κούκλες, εάν το παιδί είναι κοριτσάκι. Οι χειροποίητες πάνινες κούκλες είναι μία καλή και πρωτότυπη ιδέα.
Υπάρχουν τα δώρα που είναι χρήσιμα, όπως τα ρουχαλάκια, τα παπούτσια κτλ αλλά υπάρχουν και δωράκια με έναν πιο διδακτικό χαρακτήρα. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε δώρο εισιτήρια για κάποια παιδική, θεατρική παράσταση ή για το ζωολογικό κήπο. Επίσης κάποιο παραμυθάκι ή κάποιο βιβλίο θα βοηθούσε στην πνευματική ανάπτυξη του παιδιού. Μία πρωτότυπη ιδέα είναι ένα ποδήλατο. Τώρα που έχει μπει η άνοιξη είναι καλό τα παιδιά να αθλούνται και να είναι κοντά στη φύση. Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν τα ποδήλατα. Εάν το βαφτιστήρι σας είναι αγοράκι, μπορείτε να του δωρίσετε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Επισημάνοντάς του ότι είναι καλό να μην ασχολείται πολλές ώρες τη μέρα με αυτό. Επιπλέον τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μία καλή επιλογή και εποικοδομητική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια.
Τα πασχαλινά αβγά θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα δωράκι. Υπάρχουν πολλά σχέδια και είναι ιδιαίτερα νόστιμα. Προσπαθήστε η λαμπάδα σας και τα δωράκια σας να είναι πρωτότυπα. Επίσης αν μπορείτε, είναι καλό να τα αγοράσετε από καταστήματα ή συλλόγους, που βοηθούν και τα άλλα παιδάκια που δεν έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν δωράκια.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Πασχαλινά δώρα για παιδιά "

 • Λαμπάδες για το πάσχα

  Οι πασχαλινές λαμπάδες έχουν καθιερωθεί σαν το δώρο που κάνουν οι νονοί στα βαφτηστήρια τους για τη γιορτή του πάσχα. Οι πασχαλινες λαμπαδες είναι ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην λειτουργία του μεγάλου σαββάτου όπου οι ιερείς δίνουν το άγιο φως στους πιστούς για να το φέρουν στο σπίτι τους. Πολλές φορές τα παιδιά κατασκευάζουν χειροποίητες λαμπάδες ή φαναράκια. Εδώ μπορείτε να βρείτε ιδέες για τον στολισμό της πασχαλινής λαμπάδας, και για τις πασχαλινές κάρτες που θα τις συνοδεύσουν.

 • Πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά

  Σε λίγες μέρες πλησιάζει η μεγάλη εβδομάδα και ο νονός και η νονά ψάχνουν να βρουν πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και είδη λαμπάδων στο εμπόριο. Πολλές φορές τα παιδιά ζητούν από τη νονά τους μία συγκεκριμένη λαμπάδα, που έχουν δει σε κάποια διαφήμιση.

 • Έξυπνα παιχνίδια για έξυπνα παιδιά

  Σε λίγες μέρες πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι περισσότεροι γονείς θα κάνουν δώρα στα παιδιά τους. Τα μικρά παιδιά είναι σαν σφουγγάρια και απορροφούν τη γνώση. Μία καλή ιδέα για δώρα είναι τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία είναι ενδιαφέροντα, διασκεδαστικά και ποιοτικά ταυτόχρονα.

 • Πάσχα και παιδικά παιχνίδια

  Ζούμε σε μία εποχή που τα αγαθά είναι πολλά και τα παιδιά συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Τα παιδιά έχουν αντίληψη και άποψη για πολλά θέματα, πόσο μάλλον για τα παιχνίδια.

 • Παιχνίδι, ηλικία και φύλο

  Κάθε ηλικία και κάθε φύλο έχει τα δικά του παιχνίδια. Συνήθως τα αγόρια παίζουν κάποια παιχνίδια με το μπαμπά τους όπως μαξιλαροπόλεμο και τα κοριτσάκια επιλέγουν τα πιο "μαμαδίστικα" παιχνίδια. Το παιχνίδι μπορεί κάλλιστα να έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και να βοηθήσει στην πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.