Σημάδια γυναικείας απιστίας

Η γυναικεία απιστία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Κατά κοινή παραδοχή ο απατημένος σύζυγος μαθαίνει τελευταίος την απιστία της γυναίκας του. Για να απατήσει μία γυναίκα το σύζυγό της, συνήθως δεν καλύπτεται συναισθηματικά. Επίσης η απόφασή της να απιστήσει είναι αποτέλεσμα βαθυστόχαστης σκέψης και προβληματισμού.
Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια, τα οποία προδίδουν τις γυναίκες που είναι άπιστες. Πολλές φορές αν ένας άντρας καταλάβει ότι η γυναίκα του δέιχνει κάποια σημάδια ότι θα απιστήσει και τα προλάβει, ίσως καταφέρει να διασώσει το γάμο.
Μία γυναίκα, που παραμελούσε την εξωτερική της εμφάνιση, αν αρχίσει να φροντίζει υπερβολικά τον εαυτό της, να προσέχει το σώμα της, να προβληματίζεται συνεχώς για το τί θα φορέσει, ίσως έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο άντρα. Ένα ακόμη σημάδι είναι η συμπεριφορά της απέναντι στο σύζυγό της. Εάν είναι συνεχώς αφηρημένη και προσπαθεί να ευχαριστήσει με κάθε τρόπο το σύζυγό της, ίσως απλά νιώθει ενοχές επειδή σκοπεύει να απατήσει τον άντρα της. Οι ψυχικές μεταπτώσεις μιάς γυναίκας εφόσον πριν δεν υπήρχαν, αποτελούν σημάδι της γυναικείας απιστίας.
Υπάρχουν και πρακτικές ενδείξεις ότι μία γυναίκα σκοπεύει να απατήσει τον άντρα της. Αν ξεφνικά βγαίνει συνέχεια με τις φίλες της, αν έχει αποκτήσει ξαφνικά καινούργιες φίλες, αν αργεί να επιστρέψει από τη δουλειά της και δικαιολογείται με "φθηνές" δικαιολογίες ίσως αποτελούν σημάδια ότι δεν καλύπτεται συναισθηματικά και ίσως απατήσει το σύζυγό της.
Κάποιες φορές τα σημάδια μιάς γυναικείας απιστίας είναι οφθαλμοφανή. Αν μία γυναίκα έχει και δεύτερο κινητό, αν μιλάει κρυφά ή σιγανά στο τηλέφωνο και το κλείνει απότομα αν μπει ο σύζυγος στο δωμάτιο, αν ο λογαριασμός του τηλεφώνου είναι αυξημένος, αν συνεχώς προφασίζεται επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν αφιερώνει χρόνο στον άντρα της πιθανόν να έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για έναν άλλο άντρα.
Βασικό σημάδι της γυναικείας απιστίας είναι η ερωτική επαφή. Αν αποφεύγει την ερωτική επαφή ή δείχνει πως δεν είναι συγκεντρωμένη σε αυτή τη στιγμή, αν παραμελεί το σύζυγό της ίσως αυτά είναι σημάδια ότι η σχέση οδηγείται σε τέλμα.
Οι σχέσεις απαιτούν προσπάθεια και συνεχή εξέλιξη. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν μία αλήθεια. Συνήθως μία σχέση τελειώνει εξαιτίας και των δύο. Αν δείτε κάποια σημάδια και νιώσετε πως η γυναίκα σας σας απατά, προσπαθήστε να συζητήσετε μαζί της και ίσως προλάβετε να διασώσετε το γάμο σας. Σαφώς τα παραπάνω σημάδια δεν δείχνουν ότι η γυναίκα σας σίγουρα σας απατά, απλά είναι καλό να προβληματιστείτε και να συζητήσετε μαζί της ώστε να αποφύγετε μία ενδεχόμενη μοιχεία.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Σημάδια γυναικείας απιστίας"

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.

 • Η απιστία μέσα στο γάμο

  Η απιστία είναι μία από τις πιο δύσκολες και επώδυνες κρίσεις που μπορεί να περάσει ένα παντρεμένο ζευγάρι. Είναι τελείως διαφορετική μία απιστία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν σχέση, από μία απιστία μέσα σε έναν γάμο. Τα δύο φύλα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κάνουν μία απιστία.

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;

 • Αιτίες χωρισμού

  Κατά κοινή παραδοχή ο χωρισμός είναι μία δύσκολη απόφαση, ειδικά όταν το ζευγάρι είναι παντρεμένο. Στην περίπτωση του γάμου γινόμαστε πιο συγκαταβατικοί και οι αιτίες του χωρισμού διαφορετικές και κατόπιν ωριμότερης σκέψης. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αποφασίσει να χωρίσει για διαφορετικούς λόγους.

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.