Δίδακτρα φροντιστηρίων

Σημαντικά αυξημένα είναι τα δίδακτρα των φροντιστηρίων για αυτή τη χρονιά καθώς η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τους φροντιστές.

Ένας τυπικός τιμοκατάλογος προβλέπει 3.700 ευρώ για ένα παιδί της τρίτης λυκείου, και 3.100 ευρώ για ένα στην δευτέρα λυκείου. Αυτό αφορά την σχολική περίοδο και μεταφράζεται σε περίπου 400 ευρώ το μήνα. Για περιπτώσεις ολιγομελών τμημάτων τα δίδακτρα, μπορούν να αυξηθούν και να ξεπεράσουν τα 450-500 ευρώ το μήνα.

Τυπικά τα δίδακτρα φροντιστηρίων ειδικά αν συνδυαστούν με δίδακτρα φροντιστηρίων ξένων γλωσσών αντιπροσωπεύουν πλέον ένα σημαντικό ποσοστό του μισθού πραγμα που κάνει το ενδοσχολικό φροντιστήριο, την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη, μια ελκυστική πρόταση αν αυτή γίνεται με σωστή νοοτροπία και μπορέσει να παρουσιάσει αποτελέσματα.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Δίδακτρα φροντιστηρίων"

 • Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων

  Η υπουργός παιδείας προσδιόρισε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011. Οι βασεις πανελληνιων 2011 προβλέπεται να πέσουν στα τμήματα με μεγάλη ζήτηση.

 • Γιατί πρέπει να μαθαίνουμε ξένες γλώσσες;

  Οι περισσότεροι γονείς αναρωτιούνται γιατί πρέπει ένα παιδάκι να μαθαίνει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Δεν υπάρχει "πρέπει" αλλά "θέλω". Η γνώση ξένων γλωσσών είναι διασκεδαστική αλλά και χρήσιμη. Το παιδάκι θα μπορεί να επικοινωνεί με ανθρώπους άλλων χωρών και πολιτισμών.

 • Πτυχία γαλλικής γλώσσας

  Τα πτυχία της γαλλικής γλώσσας χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το φορέα και με το επίπεδο γνώσης της γλώσσας.

 • Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις των σχολών για το 2010

  Ανακοινώνονται αύριο οι βάσεις των πανελληνιών εξετάσεων για το 2010. Οι εκτιμήσεις για τις βασεις 2010 μιλούσαν για μια γενική πτώση στις βάσεις, από 200 μέχρι 500 μόρια.

 • Ελεύθερος χρόνος και εξωσχολικές δραστηριότητες παιδιών

  Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ σημαντικός ειδικά για τα παιδιά και τους νέους που διανύουν την εφηβεία τους. Κατά τον ελεύθερο χρόνο του ένα παιδί αναπτύσσει πρωτοβουλίες, αποκτά γνώσεις και επιλέγει όσα πράγματα το ευχαριστούν να κάνει. Δυστυχώς στη σημερινή εποχή ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι περιορισμένος.