Επιδότηση για αγορές οικιακών συσκευών

Ξεκίνησαν οι επιδοτήσεις του υπουργείου ανάπτυξης για την απόσυρση των παλιών -ενεργοβόρων- οικιακών συσκευών. ?Οι συσκευές που επιδοτούνται σε πρώτη φάση είναι τα ψυγεία και τα κλιματιστικά τα οποία και είναι απο τις πιο ενεργοβόρες οικιακές συσκευές στο σπίτι. Η επιδότηση προσφέρεται άμεσα στους αγοραστές εφόσον επιλέξουν συσκευές χαμηλής ενεργειακής κλάσης.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Επιδότηση για αγορές οικιακών συσκευών"

 • Tips για δροσερό σπίτι

  Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλοι μας αποζητούμε δροσιά και ειδικά μέσα στο σπίτι μας. Εκτός από το air condition και τον ανεμιστήρα, υπάρχουν και κάποια tips ώστε να διατηρήσουμε δροσερό το σπίτι μας. Εξοπλίστε τα παράθυρα με στόρια και κουρτίνες και τα μπαλκόνια με τέντες.

 • Food intelligence

  Ο οργανισμός των παιδιών αναπτύσσεται ραγδαία και χρειάζεται τροφές που θα του δώσουν ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες του. Φυσικά ένα καλό πρωινό έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν καλύτερη πνευματική απόδοση καθώς και συγκέντρωση.

 • Πώς να αγαπήσει το παιδί τα φρούτα και τα λαχανικά

  Κατά κοινή παραδοχή τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ευεργετικά για την υγεία των παιδιών μιάς και ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Παρόλα αυτά πολλοί γονείς παραπονιούνται ότι τα παιδιά τους δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά. Χρειάζεται υπομονή για να αγαπήσουν τα παιδιά σας τα φρούτα και τα λαχανικά.

 • Σωστή διατροφή για μία καλή σχολική χρονιά

  Στη σύγχρονη εποχή τα παιδιά έχουν πολλές υποχρεώσεις: Διάβασμα, φροντιστήρια ξένων γλωσσών, σπορ και χόμπυ γενικότερα. Η σωστή και η ισορροπημένη διατροφή εξασφαλίζουν μία δυνατή φυσική άμυνα και μία καλύτερη σωματική και πνευματική απόδοση, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 • Το σωστό κολατσιό για το σχολείο

  Ένας υπεύθυνος γονέας πρέπει να φροντίζει για τη σωστή διατροφή των παιδιών του. Πολλοί είναι οι γονείς που ανησυχούν για το τί τρώει το παιδί τους στο σχολείο. Είναι προτιμότερο ο ίδιος ο γονιός να ετοιμάζει το κολατσιό του παιδιού. Έτσι θα γνωρίζει ότι τρώει υγιεινά και σιτίζεται σωστά.