Κριτήρια για την επιλογή του νυφικού της μέλλουσας νύφης

Τα νυφικά είναι καλό να μην επηρεάζονται αποκλειστικά από τις "τάσεις" της μόδας γιατί αποτελούν στη ζωή κάθε γυναίκας, σημείο αναφοράς. Οι νύφες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μαζικά για την επιλογή του κατάλληλου νυφικού.
Σε μία τόσο σημαντική στιγμή της γυναίκας και μέλλουσας νύφης, είναι σημαντικό να φορέσει κάποιο νυφικό που να δηλωνει ποιά είναι, πώς νιώθει και τί εκφράζει. Ένα κριτήριο, ίσως το σημαντικότερο είναι η νύφη να νιώθει όμορφα, άνετα μέσα στο νυφικό της και το νυφικό να "κάθεται" όμορφα στο σώμα της. Το νυφικό να αναδεικνύει ό,τι πιο όμορφο έχει η μέλλουσα νύφη, (πόδια, μπούστο, μέση, ώμους).
Το νυφικό αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της νύφης συνεπώς η ίδια πρέπει να επιλέξει αν θα είναι λιτό ή όχι.
Ένα ακόμη κριτήριο για την επιλογή του νυφικού είναι ο οικονομικός παράγοντας, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει η κάθε νύφη για την αγορά ή την ενοικίαση του νυφικού της. Όπως επίσης αν θα το αγοράσει, ενοικιάσει ή αν θα το ράψει.
Επιπλέον, ένα σημαντικό κριτήριο είναι η εποχή που θα το φορέσει η νύφη, η ώρα που θα γίνει το μυστήριο του γάμου και το στυλ του γάμου.
Σημαντικό είναι η νύφη να εμπιστεύεται τον άνθρωπο, ο οποίος θα τη βοηθήσει να διαλέξει το νυφικό. Να συμβαδίζει με την αισθητική και το γούστο της.
Γενικότερα καλό θα ήταν το σύνολο να είναι αρμονικό, χωρίς υπερβολές και να έχει μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν το όλο σύνολο αξέχαστο. Είναι καλό η επιλογή του νυφικού να αναδεικνύει το στυλ της νύφης και όχι να τη μεταμορφώνει σε κάποια άλλη. Η σωστή επιλογή του νυφικού, θα κάνει κάθε νύφη να έχει αυτοπεποίθηση και να ακτινοβολεί η εσωτερική της ομορφιά.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Κριτήρια για την επιλογή του νυφικού της μέλλουσας νύφης"

 • Νυφικό μακιγιάζ (Κάποιες συμβουλές για τέλειο νυφικό μακιγιάζ)

  Μετά την επιλογή του νυφικού φορέματος, η νύφη πρέπει να επιλέξει το σωστό μακιγιάζ. Για ένα σωστό νυφικό μακιγιάζ πρέπει να μελετηθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της νύφης, οι γωνίες του προσώπου της καθώς και η προσωπικότητά της.

 • Επιλογή βερών (Κάποιες ιδέες και προτάσεις για την επιλογή βέρας)

  Οι βέρες αποτελούν μία πολύ σημαντική αγορά πριν το γάμο. Αποτελούν ένα σύμβολο ένωσης και αφοσίωσης για το ζευγάρι και θυμίζουν πάντα τους όρκους αγάπης που έχουν ανταλλάξει. Η επιλογή των βερών είναι καλό να γίνει προσεκτικά και κατόπιν μελέτης γιατί το ζευγάρι θα τις φοράει για πολλά χρόνια.

 • Νυφικό μακιγιάζ

  Το νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική εικόνα της νύφης. Η μέλλουσα νύφη μπορεί να επιλέξει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ. Ακόμη κι αν επιλέξει κάποιον επαγγελματία να της κάνει το νυφικό μακιγιάζ είναι καλό να διαβάσει τα παρακάτω:

 • Νυφικό - Συμβουλές για να το επιλέξετε

  Αφού έχετε λάβει σοβαρά υπ' όψη σας το προϋπολογισμό σας και το πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά του νυφικού σας φορέματος, χρήσιμες είναι κάποιες συμβουλές για την επιλογή του νυφικού.

 • Χτίσιμο σπιτιού

  Το όνειρο πολλών παντρεμένων ζευγαριών είναι να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους. Το χτίσιμο ενός σπιτιού είναι μία ευχάριστη διαδικασία αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του ανάγκες και τη δική του αισθητική για το χτίσιμο του σπιτιού του.