Μία ρομαντική ιδέα για πρόταση γάμου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει ένας άντρας μία πρόταση γάμου σε μία γυναίκα. Αρκεί να είναι αυθόρμητος και να βάλει φαντασία. Μία προτεινόμενη ιδέα για μία ρομαντική και παραμυθένια πρόταση γάμου είναι η εξής:
Ο άντρας να προσκαλέσει σε δείπνο στο σπίτι του τη μέλλουσα γυναίκα του. Να της μαγειρέψει κάτι ιδιαίτερο και να έχει παγώσει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. Στη συνέχεια να γεμίσει το χώρο με κεριά και κόκκινα τριαντάφυλλα. Να επιλέξει την κατάλληλη μουσική και να έχει φροντίσει να της αγοράσει ένα δαχτυλίδι ή κάποιο μονόπετρο.
Όταν φτάσει η γυναίκα στο σπίτι του να την υποδεχτεί ζεστά και τρυφερά. Κατά τη διάρκεια που θα πίνουν κρασί, να την κοιτάξει στα μάτια, να σηκωθεί από τη θέση του και να γονατίσει μπροστά της. Στη συνέχεια να της εκφράσει την αγάπη, την αφοσίωση και το σκοπό που έχει να την κάνει ευτυχισμένη για όλη τη ζωή της. Στο σημείο αυτό θα ήταν καλό να της κρατήσει το χέρι και βγάζοντας το δαχτυλίδι, να της ζητήσει να γίνει η μέλλουσα γυναίκα του.
Ποιά γυναίκα δεν θα ήθελε να της κάνουν μία τόσο παραμυθένια πρόταση γάμου; Ποιά γυναίκα δεν θα ήθελε να νιώσει έστω για λίγο, τόσο όμορφα;
Καλή τύχη.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Μία ρομαντική ιδέα για πρόταση γάμου"

 • Ερωτικό ενδιαφέρον (Πώς να διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον;)

  Ένα συχνό φαινόμενο σε μία ερωτική σχέση, ειδικά μακροχρόνια, είναι το γεγονός ότι χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

 • Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για έναν άντρα

  Οι περισσότερες γυναίκες κρίνουν αυστηρά έναν άντρα, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο πρώτο ραντεβού τους. Το πρώτο ραντεβού αρκεί ώστε μία γυναίκα να καταλάβει αν θέλει να ξαναβγεί ή όχι με έναν άντρα. Κατά κοινή παραδοχή ο αυθορμητισμός και το να είναι κάποιος ο εαυτός του, στο πρώτο ραντεβού, είναι σημαντικό.

 • Ευτυχισμένος γάμος

  Για τους περισσότερους ανθρώπους ο γάμος είναι ένας σκοπός ζωής. Ειδικά οι γυναίκες θέλουν να παντρευτούν και το θέμα του γάμου τις προβληματίζει. Από την άλλη πλευρά αρκετά είναι τα διαζύγια και οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, μέσα σε έναν γάμο.

 • Είναι ο άντρας της ζωής μου;

  Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό σύντροφο. Είναι όμως ο ιδανικός σύντροφος ή "παραμυθιάζουμε" τον εαυτό μας γιατί είμαστε ανασφαλείς και φοβόμαστε τη μοναξιά; Πολλές γυναίκες έχουν την τάση να πείθουν τον εαυτό τους ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα, τον έναν και μοναδικό. Είναι όμως έτσι;

 • Η ζήλεια στο γάμο

  Ένα συχνό φαινόμενο σε πολλά παντρεμένα ζευγάρια είναι η ζήλεια. Αν και οι γυναίκες κατά κοινή παραδοχή ζηλεύουν περισσότερο, υπάρχουν και αρκετοί άντρες που ζηλεύουν τη γυναίκα τους. Πολλές φορές νομίζουμε πως η ζήλεια είναι ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος.