Νυφικό μακιγιάζ (Κάποιες συμβουλές για τέλειο νυφικό μακιγιάζ)

Μετά την επιλογή του νυφικού φορέματος, η νύφη πρέπει να επιλέξει το σωστό μακιγιάζ. Για ένα σωστό νυφικό μακιγιάζ πρέπει να μελετηθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της νύφης, οι γωνίες του προσώπου της καθώς και η προσωπικότητά της. Ένα σωστό νυφικό μακιγιάζ δημιουργεί ένα υγιές δέρμα στη νύφη, δίνει έμφαση στα δυνατά σημεία του προσώπου της, τονίζοντας το βλέμμα της νύφης.
Κάποιες μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές, για ένα σωστό νυφικό μακιγιάζ είναι οι εξής:
Αν το μυστήριο του γάμου τελεστεί το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, η μέλλουσα νύφη πρέπει να προσέξει το μαύρισμά της. Είναι καλό να μην έχει μαυρίσει πολύ αλλά να έχει το κατάλληλο χρώμα. Επιπλέον το καλοκαίρι δεν χρειάζεται η υπερβολική χρήση glitter. Είναι καλό αν ο γάμος γίνει το καλοκαίρι, οι σκιές των ματιών να είναι σε γήινους τόνους, η επιδερμίδα της νύφης να μην έχει γυαλάδα και το κραγιόν να είναι σε απαλούς παλ τόνους (Σε κάποια απόχρωση του κοραλλί ή του ροζ). Αν η τελετή του γάμου γίνει το χειμώνα, το νυφικό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο έντονο. Η νύφη μπορεί να επιλέξει ένα πιο επιβλητικό μακιγιάζ, ακόμη και σε χρυσαφί αποχρώσεις.
Η νύφη αλλά και ο επαγγελματίας, που θα φροντίσει για το νυφικό μακιγιάζ της, πρέπει να φροντίσουν να μην υπάρχει χρωματική διαφορά στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο μπούστο της νύφης. Είναι σημαντικό να υπάρχει η ίδια χρωματική βάση και στα τρία αυτά σημεία.
Το δέρμα της νύφης πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένο για το νυφικό μακιγιάζ. Είναι καλό να ενυδατώνεται συχνα. Η νύφη να κοιμάται σωστά και να ξεκουράζεται. Επιπλέον η μέλλουσα νύφη πρέπει να πίνει πολύ νερό και να κάνει τη σωστή διατροφή, για να έχει μία λαμπερή επιδερμίδα και ένα υγιές δέρμα.
Για ένα σωστό νυφικό μακιγιάζ κάθε σημείο του προσώπου της νύφης απαιτεί περιποίηση. Η μάσκαρα είναι βασικό στοιχείο του νυφικού μακιγιάζ γιατί τονίζει το βλέμμα της νύφης.
Ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ της νύφης, το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να τονίζει τα πιο όμορφα σημεία της νύφης. Για παράδειγμα, μία νύφη που έχει όμορφα μάτια είναι καλό να δοθεί έμφαση στα μάτια της και τα χείλη της να μακιγιαριστούν απαλά. Έτσι υπάρχει μία ισορροπία και το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Νυφικό μακιγιάζ (Κάποιες συμβουλές για τέλειο νυφικό μακιγιάζ)"

 • Νυφικό μακιγιάζ

  Το νυφικό μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό για τη συνολική εικόνα της νύφης. Η μέλλουσα νύφη μπορεί να επιλέξει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ. Ακόμη κι αν επιλέξει κάποιον επαγγελματία να της κάνει το νυφικό μακιγιάζ είναι καλό να διαβάσει τα παρακάτω:

 • Κριτήρια για την επιλογή του νυφικού της μέλλουσας νύφης

  Τα νυφικά είναι καλό να μην επηρεάζονται αποκλειστικά από τις "τάσεις" της μόδας γιατί αποτελούν στη ζωή κάθε γυναίκας, σημείο αναφοράς. Οι νύφες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται μαζικά για την επιλογή του κατάλληλου νυφικού.

 • Αρραβώνας - Κάποια έθιμα

  Ο αρραβώνας αποτελεί ένα αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης. Ο αρραβώνας ως θεσμός τείνει να εξαφανιστεί αλλά πολλά ζευγάρια επιλέγουν να αρραβωνιαστούν πριν από το γάμο. Στη σημερινή εποχή, ο αρραβώνας είναι ένας τρόπος να γνωριστούν οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων. Επίσης αποτελεί μία αφορμή για γλέντι και διασκέδαση.

 • Προετοιμασία γάμου

  Ο γάμος είναι μία διαδικασία η οποία κάνει ευτυχισμένους δύο ανθρώπους. Η προετοιμασία του γάμου απαιτεί σωστό προγραμματισμό και οργάνωση. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που κάνουν τις περισσότερες προετοιμασίες.

 • Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα

  Στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου, υπάρχουν στιγμές που είναι πιο χαλαρές για το ζευγάρι και για τους προσκεκλημένους. Σε έναν θρησκευτικό γάμο κατά τη διάρκεια της τελετής ακούγεται η φράση: "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα". Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ο γαμπρός πατάει το πόδι της νύφης.