Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για έναν άντρα

Οι περισσότερες γυναίκες κρίνουν αυστηρά έναν άντρα, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο πρώτο ραντεβού τους. Το πρώτο ραντεβού αρκεί ώστε μία γυναίκα να καταλάβει αν θέλει να ξαναβγεί ή όχι με έναν άντρα. Κατά κοινή παραδοχή ο αυθορμητισμός και το να είναι κάποιος ο εαυτός του, στο πρώτο ραντεβού, είναι σημαντικό. Παρόλα αυτά εξίσου σημαντικό είναι να μην κάνει κάποια από τα παρακάτω λάθη.
Ένας άντρας, στο πρώτο ραντεβού με μία γυναίκα, είναι καλό να μην μιλάει ασταμάτητα και κυρίως να μην περιαυτολογεί. Πρέπει να μην γίνει επιδειξιομανής και εγωπαθής, μιλώντας για τη ζωή του, τη δουλειά του, το αυτοκίνητό του. Επίσης πρέπει να είναι ευγενικός και να μην γίνεται αγενής με τη γυναίκα, την οποία βλέπει ως τη μέλλουσα ερωτική του σύντροφο.
Ένα λάθος που κάνουν κάποιοι άντρες στο πρώτο ραντεβού με μία γυναίκα, είναι το γεγονός ότι μιλάνε για τις προηγούμενές τους σχέσεις. Κάτι τέτοιο δημιουργεί αρνητική εντύπωση στη γυναίκα, την οποία συνοδεύουν. Εξίσου απωθητικό είναι να μιλάνε για το στρατό, για αυτοκίνητα και για ποδόσφαιρο. Αυτά τα θέματα συνήθως κουράζουν μία γυναίκα, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.
Στο πρώτο ραντεβού ο άντρας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοιτάζει τις άλλες γυναίκες που υπάρχουν στο χώρο. Κάτι τέτοιο κάνει τη γυναίκα να μην ξαναβγεί με αυτόν τον άντρα.
Επίσης είναι καλό να είναι συνεπής στο ραντεβού και κατά τη διάρκεια του ραντεβού, να φλερτάρει τη γυναίκα διακριτικά. Να μην κάνει άσεμνες κινήσεις και να μην την πιέσει ώστε να προχωρήσουν σε ερωτική σχέση.
Στο πρώτο ραντεβού ο άντρας είναι καλό να μην κάνει πολλές ερωτήσεις στη γυναίκα, να μην την κάνει να νιώσει ότι την ανακρίνει. Επιπλέον κάνει άσχημη εντύπωση σε μία γυναίκα, η αμηχανία του άντρα. Πρέπει να δείχνει άνετος και χαλαρός.
Ένα μεγάλο λάθος θα ήταν ο άντρας να μην φροντίσει την εμφάνισή του, για παράδειγμα να μην έχει κάνει μπάνιο ή να ξύνει το αυτί του.
Με λίγα λόγια, το πρώτο ραντεβού είναι αναγνωριστικό και πρέπει να υπάρχει ισορροπία και μέτρο σε όλα.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για έναν άντρα"

 • Ιδανικός άντρας (Κάποια χαρακτηριστικά)

  Στο ερώτημα: "Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας;", είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μία απάντηση. Το ερώτημα αυτό είναι εδώ και αιώνες επίκαιρο και αναπάντητο. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της άποψη για τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον ιδανικό άντρα.

 • Μία ρομαντική ιδέα για πρόταση γάμου

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει ένας άντρας μία πρόταση γάμου σε μία γυναίκα. Αρκεί να είναι αυθόρμητος και να βάλει φαντασία. Μία προτεινόμενη ιδέα για μία ρομαντική και παραμυθένια πρόταση γάμου είναι η εξής:

 • Αντρικά μυστικά για τις ερωτικές σχέσεις

  Πολλές φορές οι γυναίκες νομίζουν πως οι άντρες σκέφτονται όπως εκείνες. Επί του πρακτέου αυτό δεν ισχύει. Κάποια μυστικά των αντρών σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις είναι τα εξής:

 • Τι κοιτάζουν οι άντρες σε μία γυναίκα;

  Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί εμείς οι γυναίκες, "Τι πραγματικά κοιτάζουν οι άντρες;". Δύσκολες οι απαντήσεις και ακόμη πιο δύσκολο να μπούμε στην ψυχοσύνθεση των αντρών. Παρόλα αυτά κάποια πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες είναι κοινώς αποδεκτά και γνωστά.

 • Η ζήλεια στο γάμο

  Ένα συχνό φαινόμενο σε πολλά παντρεμένα ζευγάρια είναι η ζήλεια. Αν και οι γυναίκες κατά κοινή παραδοχή ζηλεύουν περισσότερο, υπάρχουν και αρκετοί άντρες που ζηλεύουν τη γυναίκα τους. Πολλές φορές νομίζουμε πως η ζήλεια είναι ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος.