Ταξίδι του Μέλιτος στο Παρίσι

Το Παρίσι, γνωστό και ως η πόλη του φωτός, είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας. Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας και αποτελεί μία καλή ιδέα για ένα ταξίδι του μέλιτος.

Το Παρίσι έχει μεγάλο αριθμό ιστορικών κτηρίων, μουσείων, πάρκων και θεάτρων. Είναι μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με αρκετούς πράσινους χώρους. Μπορεί το ζευγάρι να επισκεφθεί τα δεκάδες μουσεία, να πάει σε πολλές εκθέσεις καθώς και σε πολλά θέατρα. Ο πύργος του Άϊφελ είναι από τα πιο όμορφα μνημεία που μπορεί να επισκεφθεί το ζευγάρι.

Το Παρίσι διαθέτει πυκνό δίκτυο μετρό και καλό θα ήταν το ζευγάρι να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο κοντά σε κάποια στάση του μετρό ώστε να μετακινείται με ευκολία.

Το ζευγάρι μπορεί να πάει στη Disneyland, που βρίσκεται 32 χιλιόμετρα ανατολικά από το Παρίσι. Αποτελεί ένα πάρκο, μία παιχνιδούπολη και εκεί το ζευγάρι μπορεί να ξεφύγει από την καθημερινότητά του και να νιώσουν σαν παιδιά.

Επιπλέον, το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της μόδας και έχει τεράστιους δρόμους γεμάτους με καταστήματα γυναικείων αλλά και αντρικών ενδυμάτων καθώς και δρόμους με αξιόλογα κοσμήματα.

Το Παρίσι είναι πανέμορφη πόλη και αξίζει να το επισκεφθεί ένα ερωτευμένο ζευγάρι και ειδικά όταν υπάρχουν και πολύ οικονομικές προσφορές για τη διαμονή του ζευγαριού.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Ταξίδι του Μέλιτος στο Παρίσι "

 • Τρεις γενιές μαζί

  Όταν η συγκατοίκηση με τα πεθερικά είναι δύσκολη υπάρχουν τρόποι να ηρεμήσουν τα πνεύματα προς όφελος όλων. Γενικότερα η συγκατοίκηση με τους γονείς μετά το γάμο είναι μία κατάσταση που ανθίζει στην Ελλάδα. Συχνά η νύφη διαπιστώνει ότι η πεθερά της είναι αυταρχική ή η μητέρα της "χώνει" τη μύτη της στα προσωπικά της.

 • Αιτίες που βαριούνται οι παντρεμένοι

  Θα ήταν ιδανικό δύο άνθρωποι που παντρεύτηκαν, να μην βαριούνται ποτέ. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν κάποιες στιγμές ρουτίνας. Συνήθως οι γυναίκες γκρινιάζουν περισσότερο, όταν βαριούνται. Οι άντρες είναι πιο πρακτικοί και βρίσκουν τρόπους ώστε να μην βαριούνται.

 • Πρωτότυπα γαμήλια δώρα

  Τα γαμήλια δώρα αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης αλλά αποτελούν και ένα δείγμα αγάπης και εκτίμησης για το μελλόνυμφο ζευγάρι. Τα γαμήλια δώρα τα προσφέρουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι καλεσμένοι του ζευγαριού για να ευχηθούν και να ευχαριστήσουν τους μελλόνυμφους.

 • Σεξουαλική διάθεση της γυναίκας στην εγκυμοσύνη.

  Όταν η εγκυμοσύνη της γυναίκας εξελίσσεται φυσιολογικά, η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού μπορεί να συνεχιστεί όπως και πριν. Οι πιο πολλές έγκυες δηλώνουν ότι αυξάνεται η σεξουαλική τους διάθεση, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

 • Σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (Επιτρέπεται το σεξ;)

  Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν μπορούν να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αν ο γυναικολόγος σας έδωσε το οκ τότε δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορείτε να συνεχίσετε την σεξουαλική σας ζωή κανονικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή και σπάνια απαγορεύεται.