Φλερτ (Μία σύγχρονη οπτική)

Το φλερτ είναι μία διαδικασία που φέρνει κοντά δύο ανθρώπους. Είναι χειρονομίες, εκφράσεις, κινήσεις, φράσεις ή και συζητήσεις που γίνονται όταν υπάρχει ένα ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Συνήθως το ενδιαφέρον αυτό είναι ερωτικό. Συνήθως το φλερτ είναι ευγενές και η κατάληξη δεν είναι πάντα η κατάκτηση μιάς γυναίκας από έναν άντρα ή το αντίστροφο. Τις περισσότερες φορές το φλερτ γίνεται από έναν άντρα σε μία γυναίκα και είναι ήπιο, αποτελεί μία μορφή ευγένειας. Σε αυτή την περίπτωση το φλερτ έχει ως στόχο να κάνει τη γυναίκα να νιώσει ευχαρίστηση και ίσως να την κατακτήσει ο άντρας που τη φλερτάρει.
Κατά κοινή παραδοχή η επιμήκυνση του φλερτ κάνει μία γυναίκα να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τον άντρα και έτσι να βεβαιωθεί ότι είναι ο κατάλληλος σύντροφος. Στη σημερινή εποχή οι νέοι χρησιμοποιούν πιο άμεσους τρόπους για να φλερτάρουν και αυτό συμβαίνει εξαιτίας των γρήγορων ρυθμών ζωής.
Παλιότερα ο άντρας ήταν πάντα ο κυνηγός και έπρεπε να είχε πάντα ενδείξεις πριν προχωρήσει σε φλερτ. Σήμερα οι σχέσεις είναι πιο χαλαρές και οι ρυθμοί πιο γρήγοροι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το φλερτ να γίνεται πιο γρήγορα. Επιπλέον στη σημερινή εποχή οι γυναίκες φλερτάρουν έναν άντρα και δεν περιμένουν να είναι ο άντρας στο ρόλο του κυνηγού. Οι άνθρωποι φλερτάρουν και από το διαδίκτυο με τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία μιάς τέτοιας προσέγγισης.
Η ευγένεια και η διακριτικότητα είναι βασικά στοιχεία για ένα επιτυχημένο φλερτ. Το φλερτ αποτελεί μία διαδικασία που βοηθά την αυτοπεποίθηση, την αυτοεικόνα και την ψυχική διάθεση των ανθρώπων. Γι αυτό είναι πολύ όμορφο να φλερτάρουμε και να δεχόμαστε το φλερτ με σκοπό να νιώσουμε ευχαρίστηση και με διάθεση να επικοινωνούμε και να χαμογελάμε.

Forums

Tags

Άρθρα σχετικά με "Φλερτ (Μία σύγχρονη οπτική)"

 • Ιδανικός άντρας (Κάποια χαρακτηριστικά)

  Στο ερώτημα: "Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να έχει ο ιδανικός άντρας;", είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μία απάντηση. Το ερώτημα αυτό είναι εδώ και αιώνες επίκαιρο και αναπάντητο. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της άποψη για τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον ιδανικό άντρα.

 • Ερωτικό ενδιαφέρον (Πώς να διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον;)

  Ένα συχνό φαινόμενο σε μία ερωτική σχέση, ειδικά μακροχρόνια, είναι το γεγονός ότι χάνεται το ερωτικό ενδιαφέρον ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

 • Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για έναν άντρα

  Οι περισσότερες γυναίκες κρίνουν αυστηρά έναν άντρα, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο πρώτο ραντεβού τους. Το πρώτο ραντεβού αρκεί ώστε μία γυναίκα να καταλάβει αν θέλει να ξαναβγεί ή όχι με έναν άντρα. Κατά κοινή παραδοχή ο αυθορμητισμός και το να είναι κάποιος ο εαυτός του, στο πρώτο ραντεβού, είναι σημαντικό.

 • Μία ρομαντική ιδέα για πρόταση γάμου

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνει ένας άντρας μία πρόταση γάμου σε μία γυναίκα. Αρκεί να είναι αυθόρμητος και να βάλει φαντασία. Μία προτεινόμενη ιδέα για μία ρομαντική και παραμυθένια πρόταση γάμου είναι η εξής:

 • Τι ελκύει τους άντρες;

  Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι κοιτάζουν οι άντρες σε αυτές και τι τους ελκύει. Αν και δεν υπάρχουν "κανόνες" μιας και ο κάθε άντρας κοιτάζει άλλα πράγματα, κάποια στοιχεία που παρατηρούν οι άντρες στην αρχή μιας γνωριμίας είναι τα εξής: